Wilhelminapark: +31 (0)13 543 58 41 / Wandelbos: +31 (0)13 303 60 01
Afspraak Whatsapp

Nekklachten fysiotherapie Tilburg

Home » Behandelingen » Nekklachten fysiotherapie Tilburg
Wanneer je last hebt van nekklachten, kan fysiotherapie volgen bij Fysi Tilburg helpen.

Wij bieden diverse therapieën aan in onze praktijken in Tilburg en stellen een persoonlijk behandelplan voor je op. Zo geven wij je precies de behandeling, of behandelingen, die je nodig hebt voor jouw nekklachten.

Nekklachten? Kom er vanaf met onze fysiotherapie in Tilburg!

Nekklachten kunnen door verscheidene situaties ontstaan. Zo kan je een verkeerde beweging gemaakt hebben of neem je vaak een verkeerde houding aan. Ook aan een ongeluk of sportblessure kan je nekklachten overhouden, zoals pijn of stijfheid. Wanneer je een afspraak maakt bij onze praktijk in Tilburg voor nekklachten fysiotherapie, heb je een gesprek met een van onze deskundige therapeuten. In overleg met jou, bepaalt hij of zij welke fysiotherapie er nodig is om jouw nekklachten te verhelpen en deze in de toekomst te voorkomen. Een aantal mogelijke therapieën zijn:

Een efficiënte en effectieve fysiotherapie behandeling van je nekklachten in Tilburg

Al onze therapeuten zijn vakkundig opgeleid en volgen regelmatig bijscholing. Hierdoor weten zij precies welke behandelingen je nodig hebt en voeren zij deze professioneel uit. Wij streven er naar met zo min mogelijk behandelingen een optimaal resultaat te bereiken, zodat je snel van jouw nekklachten verlost bent. Wil je bij ons in Tilburg fysiotherapie volgen om je nekklachten aan te pakken of heb je vragen over onze therapieën? Bel dan naar +31 (0)13 543 58 41. Je kan ook direct een afspraak plannen via het online contactformulier.

Vragen over deze behandelmethode?

Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!