Manuele therapie Tilburg

Home » Behandelingen » Manuele therapie Tilburg

Onze manueel therapeut in Tilburg specialiseert zich in het stellen van scherpe diagnoses en het opheffen van bewegingsstoornissen in de gewrichten.

Vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact op, we staan je graag te woord.

Informatie over Manuele therapie

Onze manueel therapeut in Tilburg specialiseert zich in het stellen van scherpe diagnoses en het opheffen van bewegingsstoornissen in de gewrichten. De meest bekende technieken zijn de zogenoemde “manipulaties” ofwel het kraken van de wervelkolom.

Deze manipulaties kunnen in de wervelkolom het bewegend functioneren vaak direct verbeteren wat vrijheid van bewegen geeft en een afname van pijn. Vaak is het belangrijk om de therapie niet enkel af te laten hangen van deze manipulaties maar een patiënt specifiek behandelplan op te stellen waarbij meerdere facetten van de fysiotherapie worden benut. Op deze manier zoeken we voor een lange termijnoplossing in plaats van enkel tijdelijke pijn reductie. Maak daarom snel een afspraak voor manuele therapie bij één van onze fysiotherapie praktijken in Tilburg.

Expertise punten van onze manuele therapeut in Tilburg

  • Lage rugpijn met of zonder uitstraling naar het been/benen.
  • Nekpijn met of zonder pijn boven rug en schouders.
  • Meerder vormen van hoofdpijnklachten.
  • Klachten aan de ribben.

Door een specifieke diagnose op te stellen van het gezondheidsprobleem, de herstel belemmerende factoren in kaart te brengen en een goed toekomstperspectief van de klacht te schetsen onderscheidt onze manueel therapeut in Tilburg zich.

Onze manueel therapeuten in Tilburg

Al onze manueeltherapeuten zijn afgestudeerd op de SOMT University of Physiotherapy en zijn lid van het deelregister manuele therapie bij de beroepsvereniging voor fysiotherapie.

Vragen over deze behandelmethode?

Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!