Over onze praktijk Fysi Wandelbos

Home » Locaties » Fysi Wandelbos

Onlangs hebben we deze nieuwe vestiging met veel trots mogen openen. Door deze uitbreiding kunnen wij je nog beter van dienst zijn in Tilburg! Persoonlijke zorg maakt het verschil. Onze doelstelling is om kwalitatief zo goed mogelijke fysiotherapeutische zorg te verlenen. Dit doen wij al sinds 1967. De patiënt en zijn klacht staat daarin centraal en is uniek.

De beste praktijk bewezen methodes

Wij behandelen uw klachten door een totaalbeeld te schetsen waarin alle beïnvloedbare factoren worden meegenomen. Hierdoor pakken wij de oorzaak van het probleem aan in plaats van de gevolgen. Dit doen wij volgens het “best evidence based practice” principe, hetgeen betekent volgens de laatste inzichten van de wetenschap in combinatie met onze eigen ervaring. Omdat de patiënt bij ons zelf inspraak heeft maken wij met uw wensen en onze expertise een passend behandelplan.

Collega's

Jaar ervaring

Behandelmethodes

%

Persoonlijk en professioneel

Bekijk onze Promo video

De fysiotherapeuten in onze praktijk zijn zowel in het BIG-register, als is het kwaliteitsregister opgenomen.

Wie aan alle eisen van behandeling, praktijkervaring, scholing en vakoverleg voldoet, kan worden opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van de KNGF.

BIG register

Voordat een fysiotherapeut zelfstandig mag handelen, moet hij of zij staan ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Hiervoor gelden strenge basisregels, waaronder een diploma van de studie fysiotherapie. De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag dus niet zomaar door iedereen gebruikt worden.

KNGF

Vanuit de beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, wordt een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van de fysiotherapie te verhogen. Daarbij kunt u denken aan gedragregels, richtlijnen voor behandelingen een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek. Ook wordt bijscholing gestimuleerd.

ClaudicatioNet

ClaudicatioNet is een landelijk dekkend netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met perifeer arterieel vaatlijden (PAV). ClaudicatioNet streeft naar transparante, doelmatige en hoogwaardige zorg voor deze patiënten. Hiervoor werkt ClaudicatioNet samen met diverse beroeps- en patiëntverenigingen.

Wij zijn lid van het KNGF

Wij zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Het KNGF is de overkoepelende vereniging voor fysiotherapeuten, waarborgt de kwaliteit van de beroepsgroep en strijdt voor een goede positie van fysiotherapie en de fysiotherapeut in de samenleving, bij politiek en verzekeraars.